I

Este viata predeterminata? Este totul "scris"? Daca da, atunci UNDE? Avem acces acolo?

Nicolae Ceausescu 26 ianuarie 1918
ORA ZI LUNA AN
? APA YIN APA YIN FOC YIN
? COCOS BOU SARPE

 

Persoana de apa, presedinte de stat, necesita prezenta unui element de putere. Singura combinatie este CAPRA DE PAMANT in ora. Deci ora nasterii este pamant yin, si capra

Decadele, stalpii norocului sau drumul vietii cum sunt ele cunoscute in sistemul cei 4 stalpi sunt urmatoarele
7-17 ani, apa yang, sobolan
17-27 ani, metal yin, porc
27-37 ani, metal yang, caine
37-47 ani, pamant yin, cocos
47-57 ani, pamant yang, maimuta
57-67 ani, foc yin, capra
67-77 ani, foc yang, cal

Nicolae Ceausescu a fost o persoana de apa, ce are nevoie de metal pentru a-i sustine autoritatea de a-si manifesta puterea pamantului.
Deloc intamplator ascensiunea lui s-a produs in decadele de cocos si maimuta.
Dusmanul metalului, este focul. Conform ciclului de control al celor 5 elemente, focul topeste metalul. Se stie, sfarsitul lui nicolae ceausescu s-a produs la 72 ani, in decada de foc maxim, calul fiind si el tot foc.

Elena Ceausescu 7 ianuarie 1915

ORA ZI LUNA AN
? PAMANT YANG FOC YIN LEMN YANG
? CAINE BOU TIGRU

Este o persoana de pamant in atractie cu sotul ei, pamantul yang se atrage cu apa yin, si care are nevoie tot de metal ca si sotul ei, pentru echilibrarea celor 5 elemente. Nevoile comune sunt importante in cuplu. Se remarca prezenta elementului de putere extrema, specifica conducatorilor, lemn yang. De asemenea ziua fai kong ce o inzestreaza cu o putere a vointei iesita din comun si personalitate foarte puternica.

Cei familiarizati cu sistemul stiu semnificatia termenului fai kong.

Decadele sunt 0-10 ani, 10-20 ani etc. Se remarca schimbarea in acelasi timp pentru cei doi a etapelor vietii, 1925, 1935 etc. Nu intamplator au murit impreuna.
In 1989 Elena Ceausescu se afla in decada pamant yin, sarpe. Anul 1989 era pamant yin, sarpe. Ziua 25 decembrie 1989 era pamant yin, capra.
A fost oare o simpla coincidenta concentrarea pamantului yin?
Raspunsul este categoric NU. Puterea sa, lemnul yang, este deturnata de pamantul yin. In sistemul celor 4 stalpi ai destinului se stie ca relatia dintre lemnul yang si pamantul yin implica ca cineva ii ia puterea.
Vreau sa remarc contextul decembrie 1989
- 20 dec 89 lemn yang, tigru, stalpul anului pt Elena Ceausescu. In acea zi i s-a luat puterea.
- 21 dec 89 lemn yin iepure. Iepurele se ciocneste cu cocosul din stalpul zilei lui Nicolae Ceausescu, ciocnirea semnifica probleme manifestate si pt el si pt sotia lui.
- 22 dec 89 foc yang dragon. Dragonul ciocneste cainele din stalpul zilei lui Elena Ceausescu si semnifica din nou probl manifestate pt amandoi.
- 23 dec 89 foc yin sarpe. Aici este momentul semnificativ care trebuie subliniat. Sarpele a reprezentat o sansa permanenta ce li se oferea, sansa ce trebuia insa folosita rapid deoarece era urmata de dezastru. Explicatia?
Sarpele cu Boul din luna nasterii celor doi formeaza usor metalul salvator pt cei doi. Subtil, in acea zi intre orele 17-19, cei doi puteau alege sa nu moara.
Cine era dezastrul? Calul ce urmeaza Sarpelui. Focul puternic, dusmanul comun al celor doi.
- 24 dec 89 pamant yang cal. In plus de Nicolae Ceausescu, pt Elena Ceausescu, calul s-a combinat cu tigrul si cainele din anul, respectiv ziua ei de nastere si a format un foc foarte puternic, dezastruos.
- 25 dec 89 am vorbit deja, pamant yin capra. Pt Elena a format o tripla penalizare de pamant cu cainele si boul si a insemnat sfarsitul.

Iata un alt exemplu sugestiv.

Un barbat cu o pozitie sociala foarte inalta nascut in 22 iunie 1950.

 

ORA ZI LUNA AN
?

PAMANT YANG

APA YANG METAL YANG
? SOBOLAN CAL TIGRU

Decadele, ori drumul vietii, ori etapele vietii, se schimba in 1955, 1965, 1975 etc.

Acest barbat este conform teoriei cei 4 stalpi ai destinului un pamant puternic, ce are nevoie de metal si apa pentru a elibera preaplinul de energie. Apa nu trebuie sa "ciocneasca" focul, pentru a nu-l inteti prea mult. Astfel porcul este favorabil, iar sobolanul nefavorabil.
Barbatul are puterea elementului pamant dusa la extrem, ca si cum se afla pe marginea unei prapastii. Conform sistemului cei 4 stalpi acest barbat are calitati de lider. Situatia cea mai nefavorabila este ciocnirea lunii de nastere. La noi este Calul, in care focul este la apogeu. Analogic vorbind buturuga mica rastoarna carul mare. Fiind pe marginea prapastiei, la cea mai mica dezechilibrare, cazi, de sus, de la extremul "limitei yang", cum este intitulata aceasta situatie in teorie.
Cea mai mica impotrivire ambitioneaza, activeaza puterea, limita extrema a elementului, ce se stie foarte intarit. Totusi asta duce la pierderi, daune, pagube, caderi.
In cazul nostru sobolanul ciocneste limita yang, simbolizata de cal. Focul super intetit de ciocnire va distruge metalul simbolul libertatii.
Aflat permanent pe buza prapastiei si sub incidenta ciocnirii sobolan, cal, anul 2005 simboliza inceputul caderii. De ce?
In 2005 acest barbat intra in decada de sobolan. Venea dupa o decada de porc, ce reprezenta apa, simbolul banilor pentru un element de pamant. Avusese deci 10 ani de succese financiare.
Sobolanul simboliza, insa aparitia dusmanilor, care il provocau si in fata carora destinic vorbind nu avea sanse.
Conform sistemului aceasta ciocnire se manifesta prin curgere de sange si pierderea libertatii, simbolizata de metal.
Ziua de nastere sobolan, decada 2005-2015 sobolan, face ca orice configuratie ce aduce sobolan si cal sa fie periculoasa.
Asa s-a si produs intr-o zi de sobolan, la o ora de sobolan, intr-o luna de cal.

Multumesc maestrului RAYMOND LO pentru instrumentele ce mi le-a dat si celor ce mi-au netezit drumul spre maestru, in ordine alfabetica, Cristina si Lia

Concluzia

In momente de cumpana destinul ofera poate o mica sansa. PUTEM ALEGE... SANSA ESTE INSA MICA... TOTUSI EXISTA.

De aici porneste discutia despre feng shui si destin.

joomla template