I

Stiati ca pozitia usii schimba in bine sau in rau viata celor ce locuiesc in casa?

O familie îşi dorea foarte mult un al doilea copil, dar nu reuşeau. Într-o anumită conjunctură, ei schimbă uşa de intrare în casă. După 7 luni de la acest moment, femeia naşte un copil bolnav, cu un cheag de sânge pe creier.
Aceste evenimente se petreceau în 2000. Ce anume i-a determinat să schimbe uşa? 
 
Iată concluziile calculelor feng-shui şi cei 4 stâlpi ai destinului pentru casa respectivei familii şi a membrilor ei.
MAMA:
ORA ZI LUNA AN
Metal - Pamant + Metal - Foc -

Metal

(Cocos)

Lemn

(Tigru)

Apa

(Porc)

Pamant

(Capra)

10-11-1967 ora 17:20

De la 39 la 49 de ani femeia „întâlneşte" în drumul vieţii influenţa Lemn- şi a Iepurelui (Lemn), deci o influenţă de Lemn foarte puternică.
Constatăm relaţia de conflict, de ciocnire care există conform teoriei cei 4 stâlpi ai destinului, între coloana orei de naştere şi coloana de la 39 la 49 ani.
Ciocnirea este atât în tulpinile celeste (Metal-, Lemn-), cât şi în ramurile terestre (Cocoş, Iepure).
Coloana orei reprezintă foarte fidel copiii doamnei, deoarece elementul Metal de aici reprezintă „copilul" Pământului, „sinele mamei", tulpina celestă a zilei de naştere.
Ciocnirea aceasta anunţă probleme foarte mari cu copiii, atât cu cel existent cât şi cu cel pe care-l doreau, timp de zece ani. Era bine să se abţină doamna de a mai face un copil? Vom vedea...


În 18-11-2001 ora 18:30 se naşte băieţelul de care am menţionat.

ORA ZI LUNA AN
Lemn Lemn Pământ Metal
Metal Metal Apă Foc
(Cocoş) (Cocoş) (Porc) (Şarpe)

Observăm că băiatul este un Lemn- care stă pe un Cocoş, acesta din urmă simbolizând Metalul - în ramurile terestre. Iată ciocnirea ce se manifestă şi în destinul mamei.

Direcţia cardinală în care se află iniţial uşa, arată că ea primea influenţa principală de la energia lui 8 - influentă favorabilă. Noua uşă însă primea influenţa de la energiile următoare:
- 3, stea de apă, activă, hrănită şi prosperă datorită noii destinaţii a acestei zone (trafic intens pe usa). Din păcate această energie este o energie de Lemn, nefavorabilă.
- 8, stea de munte. Aceasta este o energie foarte favorabilă, dar ca stea de munte, în locul în care se află uşa îşi pierde energia; se spune că steaua de munte „moare" la uşă, în locurile active, circulate; ea trăieşte în locuri închise, stabile, liniştite, cum spune şi numele, de munte.

Este un amplasament prost pentru uşă din doua motive: dă viaţă, hrăneşte energia 3, nefavorabilă şi omoară energia 8, favorabilă.
Energia 8 reprezintă un băiat tânăr; în plus, trigrama vieţii pentru băiatul născut în 2001 este 8.

Concluzia este că energia ce intră în casă prin noua uşă face rău; dar în primul rând băiatului, copilul din casă, cu trigrama vieţii 8.

Studiind dormitorul băiatului, găsim combinaţia de stele, energii 2 şi 6.
- 2 reprezintă boala, iar 6 reprezintă capul.
- 2, ca stea de munte, este puternică în dormitor, un loc liniştit, stabil, închis. Dormitorul este deci rău amplasat în această zonă şi aduce boală la cap pentru cine îl foloseşte.
Iată cât de exact se vede influenţa casei asupra familiei ce o locuieşte.

Se pot da tot felul de explicaţii metafizice privind mutarea uşii. Destinul mamei necesita probleme cu copiii.

Mutând uşa s-a creat contextul, nefavorabil din păcate, pentru manifestarea acestor probleme. Dacă nu muta uşa, acel destin nefavorabil ce se manifestă asupra copiilor, s-ar fi manifestat poate asupra primului copil. Dar?...
Primul copil se afla într-o perioada favorabilă din punct de vedere al timpului, adică energia timpului îl proteja. Problemele nu se puteau manifesta asupra acestui copil.
În schimb al doilea copil trece până la 14 ani prin perioade dificile; problemele reflectate în destinul mamei la el găsesc cum să se manifeste. Dovadă stă şi faptul că primul copil a ales dormitorul cu influenţa energetică bună, cel de-al doilea dormind în dormitorul rău de care am scris la început.

Cititorul poate trage concluziile...

Schimbarea dormitorului pentru băiat, repunerea în funcţiune a vechii intrări şi închiderea actualei uşi sunt soluţiile Feng Shui .

Interesant este şi faptul că apartamentul în care mama a copilărit are aceiaşi energie nefastă 3 la uşă, dar şi în dormitor. Această energie se manifestă prin agitaţie, conflict şi supărare. Din nefericire ea se manifestă şi la intrare şi în locul în care se doarme.

Agitaţia este simptomul prin care se manifestă boala băiatului. Perioade lungi de timp, mama îl aduce pe băiat la bunici, în apartamentul în care ea a copilărit. Dar, acest loc, împreună cu casa părinţilor, crează băiatului configuraţiile spaţiale prin care boala lui se manifestă.


Iată sincronizarea unor energii, ce ne pun pe gânduri. Poate chiar destinul ce obliga la probleme cu copilul a determinat-o pe mamă să schimbe uşa. Cunoscând toate acestea, putem aranja prin Feng-Shui configuraţiile spaţiale unde locuim, astfel încât să nu creăm cadrul prin care să se manifeste elementele de destin nefavorabile.

Vom crea ambianţa spaţială ce permite manifestarea şi chiar amplificarea destinului favorabil.

joomla template